top of page
Zoeken
  • Peter

Songs from Mirage 2016


Je waant je in een fata morgana (mirage). Hypnotiserend, tranceverwekkend, nu eens plechtig, dan weer ijl. Je droomt zonder problemen weg in je eigen film. Dit is diepe muziek die intense beelden oproept en de ziel ontlast van het idee dat iets moet…

Aranis nam haar cd Songs From Mirage (2009) als uitgangspunt voor dit extra large concert. De muzikanten krijgen versterking van enkele koren waardoor de avontuurlijke muziek nog meer draagkracht krijgt. Staan mee op het podium: kamerkoor De 2de Adem uit Gent (o.l.v. Maarten Van Ingelgem) én 4 extra koren uit Aalst: meisjeskoor Canta la Gioia en Vivace (o.l.v. Frederik Meireson), Kantilene (o.l.v. Martine Van de Voorde) en Jotam (o.l.v. Frank De Moor). De muziek wordt intenser, gevoeliger en dynamischer en vertelt een verhaal zonder onderbrekingen. Het eindigt pas nadat de laatste klanken zijn verdwenen. Een indrukwekkend concert met 120 koorleden.

16 april 2016 om 20u

De Werf - Aalst

 

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page